top of page

Įsivaizdavimo galia


Vasarą sūnui ant pado atsirado karpa, kurią senelis bandė gydyti dėdamas kompresus. Kurį laiką mes nesupratome, kas čia per susižeidimas. Tik vėliau atpažinus karpą ir sūnui skundžiantis skausmu vaikščiojant, jau tik rudenį prisiruošėm nuvykti į gydymo įstaigą. 

 Vyras užrašė į privačią gydymo įstaigą. Aš nuvežiau sūnų pas labai malonią gydytoją. Ji apžiūrėjusi karpą, išsitraukė lapelį ir aiškiai nupiešė odos struktūrą, pačią karpą ir detaliai papasakojo, kokiu būdu vaistų pagalba yra gydoma karpa. Pasakojo kaip patepus vaistų nugriaunamas vienas karpos, kaip namelio, aukštas po kito. Ir jau priartėjus prie pamatų karpa liečiasi su oda, todėl užtepus vaistų gali labiau perštėti nei įprastai. Atkreipkite dėmesį, kad ne veltui taip detaliai ir išsamiai rašau visą pasakojimą. Čia bus pasakojimo vinis. :) 

 Taigi gydytoja išrašė mums receptus vaistams įsigyti. Per savaitę šiaip ne taip prisiruošiau nuvažiuoti į vaistinę, kuriuoje gaminami vaistai. Nupirkus vaistus dar porą dienų neprisiruošdavome su sūnumi jų tepti. 

 Kol galų gale prisiruošėme pradėti gydymo kursą, kurį reikėjo atlikti labai kruopščiai- tepti kiekvieną dieną. Ir ką jūs manote ? Karpa jau buvo patamsėjusi ir pradėjusi nykti. Dėl inercijos patepiau, vaikas nieko net nepajuto. Pasiūliau daugiau ir nebetepti. 

 Karpą išgydė pats organizmas pasitelkdamas įsivaizdavimą kaip galima ją išgydyti. 


Todėl dabar atėjus gripo metui visiems patariu labai išsamiai vaikams pasakoti kaip organizmas užkelia temperatūrą, kaip kaitina virusus ir bakterijas. Tai padeda. Bent jau tikrai nekenkia. :)


13 peržiūrų0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
Tapti savimi logo 2.png
bottom of page